07 22.677.873

Loturi de casă lângă București

Se poate construi imediat

La 10 de minute de Piața Victoriei

La intrare in Otopeni


- ultima actualizare: 02 februarie 2021 -
Lot liber | suprafață =   500 mp | preț:    38.000€


Pentru mai multe detalii și vizionări sunați la 0722.677.873 - Ciprian Branișteanu - Direct Proprietar

La vânzarea loturilor NU se percepe comision. Vizionările se fac DOAR cu programare.
NU VINDEM ÎN RATE.


Localizarea Terenului:Iluminat la Casa cu Tei

Casa cu Tei

Casa cu Tei

Localizarea:

Terenul se află la intrare în Otopeni, cu acces din Drumul Național DN1, pe Drumul Odai, vis a vis de Mc Donalds, în cartieul Tudor Vladimirescu, unde sunt numai construcții noi de locuințe. Accesul se poate face din DN1 sau din Șoseaua de Centură.


Regimul Urbanistic:

Terenul este intravilan prin PUG, este amplsat între vile noi și are destinația de construcție locuință unifamiliară.


Utilitățile:

Rețeaua de curent electric trifazic de joasă tensiune se află pe drumul se servitute, racordarea putându-se face prin ENEL. Primăria are planificate și în derulare, lucrări de canalizare în orașul Otopeni. Alternativ, se pot folosi fose moderne, ecologice, la prețuri foarte mici, tehnologia fiind acum foarte dezvoltată în acest sens. Lângă teren se află și rețeaua de telefonie Romtelecom, precum și rețeaua de cablu TV și internet.


Investiții în ansamblu:

Drumul Privat din interiorul ansamblului a fost amenajat cu glederul și compactorul, prin îndepărtarea stratului vegetal și compactarea fiecărui material folosit: balastru, refuz de ciur și piatra de 16-31 cm. Astfel drumul poate fi ușor de folosit pentru construcția de locuințe. Terenul a fost măsurat de un expert cadastral autorizat și înțărușate conform coordonatelor cadastrale. Rețeaia de electricitate este în dreptul terenului și se poate folosi prin branșament si contract cu ENEL.


Prețul:

Prețurile este foarte ieftine cumpărând cu prețurile din zonă, cunosându-se faptul cu în orașul Otopeni sunt practicate prețuri destul de mari, specifice zonelor de lux din zona aeroportului. La vânzarea terenului NU se percepe comision de agenție, vânzarea făcându-se direct cu prprietarul.Vecinătăți:

Proprietarii care au cumpărat, au construit vile noi și locuiesc acolo. La fel și în vecinătatea loturilor, sunt multe construcții noi. La câteva minute se află mai multe supermarket-uri. Fiind vorba de un oraș, la îndemână sunt un teren de sport, poșta, poliția, liceul, primăria, școli, magazine, terase, Mega Image, spital, spălătorie auto, etc. Micorbuzele trec permanent la intervale foarte scurte de 10 minute pe DN7 și ajung imediat în București, ca mijloc alternativ de transport.


Actele terenului:

Terenul are propriul cadastru și intabulare. La vânzarea terenului se prezintă un Certificat Fiscal care confirmă faptul că toate taxele și impozitele aferente lotului ce face obiectul tranzacției sunt achitate la zi.Pentru Vizionare:

Pentru stabilirea unei întrevederi, este recomandat să sunați cu o zi înainte și să anunțați ora la care doriți să vizionați terenl. Vizionarea se va face direct cu proprietarul, iar actele terenului vor fi disponibile la întrevedere.


Autorizația de construcție:

Autorizația se obține în termenul maxim de 30 de zile de la depunere. Premergător autorizației însă, trebuie să aveți proiectul casei gata, pentru autorizarea lui.langa teren Primaria Crevedia

langa teren Primaria Crevedia
Pentru mai multe detalii și vizionări sunați la 0722.677.873 - Ciprian Branișteanu - Direct Proprietar

La vânzarea loturilor NU se percepe comision. Vizionările se fac DOAR cu programare.
NU VINDEM ÎN RATE.
© 2007-2021 tei.ro - Conținutul acestui site este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996.
Folosirea conținutului ori a unor părți din acesta, fără aprobarea proprietarului acestui site, se pedepsește conform legilor în vigoare.