07 22.677.873

Loturi de casă lângă București

Se poate construi imediat

La 15-20 de minute de Piața Victoriei

La intrare in Otopeni


- ultima actualizare: 16 Mai 2022 -
Lot 01 | vândut
Lot 02 | vândut
Lot 03 | vândut
Lot 04 | vândut
Lot 05 | vândut
Lot 06 | vândut
Lot 07 | vândut
Lot 08 | vândut
Lot 09 | vândut


Pentru mai multe detalii și vizionări sunați la 0722.677.873 - Ciprian Branișteanu - Direct Proprietar

La vânzarea loturilor NU se percepe comision. Vizionările se fac DOAR cu programare.
NU VINDEM ÎN RATE.


Localizarea Terenului:Iluminat la Casa cu Tei

Casa cu Tei

Casa cu Tei

Penny Market Lidl Buftea Vile in Crevedia
Localizarea:

Terenul se află la intrare în Otopeni, cu acces din Drumul Național DN1, pe Drumul Odai, vis a vis de Mc Donalds, în cartieul Tudor Vladimirescu, unde sunt numai construcții noi de locuințe. Accesul se poate face din DN1 sau din Șoseaua de Centură.Utilitățile:

Rețeaua de curent electric trifazic de joasă tensiune se află pe drumul se servitute, racordarea putându-se face prin ENEL. Primăria are planificate și în derulare, lucrări de canalizare în orașul Otopeni. Alternativ, se pot folosi fose moderne, ecologice, la prețuri foarte mici, tehnologia fiind acum foarte dezvoltată în acest sens. Lângă teren se află și rețeaua de telefonie Romtelecom, precum și rețeaua de cablu TV și internet.


Investiții în ansamblu:

Drumul Privat din interiorul ansamblului a fost amenajat cu glederul și compactorul, prin îndepărtarea stratului vegetal și compactarea fiecărui material folosit: balastru, refuz de ciur și piatra de 16-31 cm. Astfel drumul poate fi ușor de folosit pentru construcția de locuințe. Terenul a fost măsurat de un expert cadastral autorizat și înțărușate conform coordonatelor cadastrale. Rețeaia de electricitate este în dreptul terenului și se poate folosi prin branșament si contract cu ENEL.


Prețul:

Prețul este de 28.000 Euro, adică 46 Euro/ mp, cunosându-se faptul cu în orașul Otopeni prețurile sunt peste 50-60 Euro/ mp la terenurile amplasate între construcțtii. La vânzarea terenului NU se percepe comision de agenție, vânzarea făcându-se direct cu prprietarul.Vecinătăți:

Proprietarii care au cumpărat, au construit vile noi și locuiesc acolo. La fel și în vecinătatea loturilor, sunt multe construcții noi. La câteva minute se află mai multe supermarket-uri. Fiind vorba de un oraș, la îndemână sunt un teren de sport, poșta, poliția, liceul, primăria, școli, magazine, terase, Mega Image, spital, spălătorie auto, etc. Micorbuzele trec permanent la intervale foarte scurte de 10 minute pe DN7 și ajung imediat în București, ca mijloc alternativ de transport.


Actele terenului:

Terenul are propriul cadastru și intabulare. La vânzarea terenului se prezintă un Certificat Fiscal care confirmă faptul că toate taxele și impozitele aferente lotului ce face obiectul tranzacției sunt achitate la zi.Pentru Vizionare:

Pentru stabilirea unei întrevederi, este recomandat să sunați cu o zi înainte și să anunțați ora la care doriți să vizionați terenl. Vizionarea se va face direct cu proprietarul, iar actele terenului vor fi disponibile la întrevedere.


Autorizația de construcție:

După cumpărare, clientul primește un ghid util de 3 pagini în format PDF, cu numere și informații utile, împreună cu toți pașii detaliați, de la înscrerea pe rol la Primărie, până la obținerea Autorizației de Construire. Opțional, vă putem obține autorizația de construcție, contra unui onorariu de 400€ sau vă putem asista gratuit cu totul pentru obținerea acesteia. Folosind pachetul de 400 €, vă trimitem autorizația de construcție acasă prin FAN Courier, imediat ce aceasta este emisă sau o puteți ridica de la noi. Pachetul de 400€ include: toate drumurile și demersurile necesare pentru obținerea Certificatului de Urbanism, Avizelor de Mediu, de electrictate, de gaze sau orice alte avize mai sunt necesare, depunera documentațiilor complete la fiecare instituție și ridicarea acestora.


Servicii de Proiectare:

La solicitările clienților, am dezvoltat acum și servicii de arhitectură și proiectare completă pentru construcții de locuințe unifamiliale, care se pot găsi pe www.casatei.ro/proiecte-casa/. Astfel, putem concepe împreună cu clienții proiecte de casă de la 0, personalizate după dorințele și nevoile beneficiarului. Prețul de proiectare este de 15 € / mp pentru faza DTAC (obținerea autorizației de construire) și 20 € / mp pentru faza PT (proiectul tehnic pentru recepția finală a construcției).


langa teren Primaria Crevedia

langa teren Primaria Crevedia
Lot 01 | vândut
Lot 02 | vândut
Lot 03 | vândut
Lot 04 | vândut
Lot 05 | vândut
Lot 06 | vândut
Lot 07 | vândut
Lot 08 | vândut
Lot 09 | vândut


Pentru mai multe detalii și vizionări sunați la 0722.677.873 - Ciprian Branișteanu - Direct Proprietar

La vânzarea loturilor NU se percepe comision. Vizionările se fac DOAR cu programare.
NU VINDEM ÎN RATE.